garagebistrotCOVER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



EN

 

garagebistrotABOUT

GARAGE BISTROT

SAMBATA, 7 MAI, 20:00
LOCATIE SECRETA

*locuri limitate

Deluxe EDT

Am tras cu putere de volan şi am virat dreapta, pe drumul pavat cu stele Michelin care duce către bistro-ul efemer în care unul dintre cei mai importanţi Chefi din România, David Contant, îşi va desfăşura arta culinară într-un cadru de o noapte.
 
Îţi dăm întâlnire Sâmbătă, 7 Mai, la orele 20:00 – cu menţiunea că punctualitatea este cheia de acces. Te aşteaptă experienţa unui Meniu preparat de fostul Sous Chef al renumitului Georges Blanc, unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii, alături de întregul kit de eveniment marca WeDine. Muzică, oameni, vinuri şi decor. 
 
Află, de mai jos, ce ai de făcut pentru a ni te alătura la masă.  
 
Pe curând!   
 
*spatiu de fumat amenajat

Chef David Contant

CHEF DAVID CONTANT

 
 


David Contant este unul dintre cei mai importanţi Chefi care activează în România. Membru al echipei de artişti de cuisine ai Badrutt’s Palace, David Contant s-a dedicat complet artei culinare, începându-şi cariera cu cursurile de pregătire de la Lycee Hotelier – Macon. Parcurgând fiecare dintre rolurile unei brigăzi de bucătărie, David a fost pasionat de bucătăria gourmet înca de la începutu carierei sale – pasiune care l-a purtat în restaurante şi hoteluri de top din lume. A fost sous-chef al renumitului Georges Blanc, unul dintre cei mai mari bucătari, în restaurantul sau de 3 stele Michelin din Franţa. În România a ajuns ca Executive Chef al restaurantului Heritage.  
 
“Am călătorit peste tot, am lucrat în Uruguay, apoi în Emiratele Arabe, în Anglia, Paris, Germania, Londra, Elveţia, Hong Kong, New York şi, desigur, în România, unde am stat cel mai mult. Am învăţat câte ceva de peste tot. Abia după un timp înveţi să fii original în ceea ce faci. La început, reproduci ceea ce ai învăţat la şcoală, dar ai nevoie de 25 de ani că să îţi dezvolţi propriul stil”, a explicat Contant.

 

garagebistrotMENU

Meniu

 
 
 
AMUSE BOUCHE

Salmon Tartar with Chlorophyll Oil and Mâche salad

STARTER

Champagne infused Risotto with aged Parmesan

MAIN

Roasted Duck Breast with Spring „Legumes” and New Potatoes

DESERT

Strawberry Soup