bg image

piazalibertaCover

PIAZA LIBERTA 1889
Una cena di Natale

Book Now

piazalibertaAbout

 
 

Unde cum cand

 

Sâmbată , 19 Decembrie, 20:00
LOCAŢIE SECRETĂ

Pe 19 Decembrie, la orele 20, ne adunăm, din nou, de prin colţuri şi gânduri, să sărbătorim Crăciunul în familia “We”. În luna lui Decembrie, a sărbătorilor, a festinurilor culinare, a familiilor şi prietenilor, a meselor pline şi gălăgioase, a dichisului şi a energiilor magice, ne regăsim pentru a fi împreună, încă o dată.

 

La ce sa te astepti

 

Este luna cadourilor, a bulevardurilor, a vitrinelor, luminilor, pungilor de hârtie şi a taxiurilor oprite în stradă. Este luna tradiţiilor străvechi şi a serilor petrecute în familie. Te invităm, aşadar, pe un Bulevard cu tradiţie, între marile hoteluri ale Bucureştilor. Nu te strădui să ghiceşti. E aproape imposibil să nimereşti. Lasă-te surprins. Consideră că este surpriza de sub brad.

 

Ce putem dezvălui

 

Dacă locaţia* rămâne top secretă, te putem răsfaţă cu Meniul. Chef Ştefan Popescu va semna festinul, pe care l-am vrut fin, îndestulător, fără legătură directă cu tradiţia culinară a Crăciunului şi cu influenţe italieneşti.

 

*nu se fumează în interior

 
 

bg image

piazalibertaChef

Le Chef

 

Stefan Popescu

 

Chef Ştefan Popescu este Executive Chef al Hotelului Pullman, recunoscut ca unul dintre bucătarii de top ai României, cu o specializare în patiserie-cofetărie la prestigiosul Institut Paul Bocuse din Franţa (Restaurantul Paul Bocuse deţine 3 stele Michelin). A fost premiat în cadrul Galei Food&Bar 2015 cu locul 1 la categoria “Artist în Bucătărie”.

piazalibertaMENU

Menu

 
 
 
AMUSE BOUCHE

carpaccio de caracatiţă cu rucola şi parmezan

 

COLD STARTER

canelloni de ardei gras umpluţi cu brânză de capră aromatizată cu wasabi şi somon afumat, gel de busuioc şi vermicelli crocanţi

 

HOT STARTER

ravioli desfăcuţi, cu cerneală de sepie, umplutură de creveţi şi baby calamari, roşii uscate – făcute în casă, şi spumă de lămâie

 

MAIN COURSE

tenderloin de vită gătit în sous vide, împachetat în foi de nori, stick-uri de păstârnac, baby morcovi mov, pământ de măsline verzi, sos de piper roz şi seminţe de pin prăjite

 

DESERT

glob de panna cotta cu cafea, biscuite cu miere şi crisp de ciocolată

 
 

waitinglistPiazaLiberta

Waiting List

PASUL 1: COMPLETEAZA FORMULARUL DE INSCRIERE PE WAITING LIST

 

Datele solicitate ne vor ajuta sa fidelizam experienta ta si sa te cunoastem mai bine.

    Daca vii insotit, adauga numele prietenilor tai pentru a va pozitiona impreuna. (Adaugarea nu tine loc de rezervare. Fiecare persoana in parte trebuie sa completeze formularul.)

    Accepta Termenii si Conditiile

    *daca achiti mai multe bilete completeaza formularul pentru fiecare dintre insotitorii tai