UN CINA – UN TEATRU
UN CINA – UN TEATRU
Compania de Teatru Gastronomic, WeDine, are plăcerea de a vă invita la punerea în scenă a noii Piese – Dictatura Gastronomică, în regia Maestrului Radu Dumitrescu.
Dacă data de 10 Octombrie te va găsi în Bucureşti şi dacă Seara va fi îngăduitoare cu timpul tău, pune-ţi costumul de gală şi vino la Teatru!
ATENŢIE: Suntem oameni ai surprizelor. Nu te proiecta în faţa unei scene, nu-ţi imagina nimic!
La Un Teatru, căci vom fi într-un teatru, chiar dacă teatrul nu va fi acolo. La un Meniu bogat, inspirat de vremurile interbelice ale festinului, ale delicateselor, ale influenţelor occidentale, ale dineurilor desăvârşite. Plus tot ceea ce nu poate fi povestit.
Dacă eşti curios cu ce preparate îţi vom cuceri simţul gustului, te invităm să descoperi, mai jos, Meniul. Iar dacă te-am convins să nu ratezi acest prilej dramatico-culinar, găseşte, in cele ce urmează, şi instrucţiunile de participare.
RADU DUMITRESCU
Radu este Bucatar. Ne-a interzis, cu dasavarsire, sa il numim “Chef” – asa cum ne alintam noi colaboratorii, din respect si apreciere. Nu are diplome, are har. De Bucatar si de Povestitor. De fapt, si ceea ce face in farfurie, tot o povestire e. Indragostit de pestele copilariei si de leustean, Radu este omul pietelor, al taranilor, al legumelor scoase din pamant, al mancarii bune, care alina stomacul si spiritul, dupa cum bate vantul, adica in functie de sezon.
Pentru Cina de Sambata, Radu a acceptat provocarea de a-si duce stilul culinar intr-o zona gourmet, sofisticata, aproape de experiment. I-am pus in brate “Dictatura Gastronomica”, a lui Baclabasa, si i-am dat sarcina de a-l face pe Maestrul Cronicar fericit.
In afara experimentului nostru, pe Radu il puteti degusta zilnic, la Voila, bistro-ul cochet pe care il detine si intretine. De citit, il puteti citi pe Cookatar.ro, acolo unde explica cum e cu leusteanul. Iar pe Ileana Braniste, mana lui dreapta, o gasiti la Tasting Room, acolo unde bucatareste cu spor. Sambata vor face echipa, pentru a-i da de cap aspicului cu cocosel de munte.